Швейцария 2012

За десета поредна година Националната търговско-банкова гимназия участва в ХІХ международен панаир на учебно-тренировъчните фирми от веригата на световната организация PEN INTERNACIONAL в град Лангентал, Швейцария.

В панаира взеха участие представителните отбори на Русия, Люксенбург, Италия, Германия, Франция, Черна гора, България и Швейцария.


НТБГ се представи с три учебни формирования: УТФ Монд дьо шокола ООД с предмет на дейност търговия с шоколад и захарти изделия, УТФ Сладко изкушение ООД с предмет на дейност търговия с мед и пчелни продукти и УТБ Глобал Профит Банк АД с предмет на дейност банкови услуги.


От 8 до 10 май 2012 година в град Лангентал нашите формирования показаха висок професионализъм, креативност, иновации и отлична работа в екип. Наградата за най-добър изложител спечели УТФ „ Монд дьо шокола“ ООД. На церемонията по награждаване г-н Лорант Комт връчи почетен плакет за 10 години съвместна работа на г-жа Емилия Иванова - директор на НТБГ, с благодарност за вярното приятелство и съвместна дейност.

Снимки към страницата